Die REMONDIS-Welt der Nachhaltigkeit

REMONDIS' World of Sustainability

De REMONDIS-wereld van de duurzaamheid

Button für Menü
REMONDIS duurzaamheid
 • Vragen, suggesties, onderwerpen voor discussie.
  Alles wat duurzaamheid bevordert is welkom

  Communicatie is nooit eenrichtingsverkeer en dat geldt vooral als het gaat om duurzaamheid. We zijn daarom blij met iedereen die met ons wil praten. Vertel ons wat u goed of minder goed vond. Of vraag ons om meer gedetailleerde informatie over een specifiek punt. Journalisten zijn natuurlijk ook welkom om contact met ons op te nemen. Constructieve feedback kan ons helpen om nog duurzamer te worden. En daar gaat het uiteindelijk om. 

  Neem contact met ons op per formulier of per E-mail

   

  Kontaktformular

  Ik heb een ...

  Het gaat om ...

  Het hoofdstuk

  Mijn contactgegevens

  Fields marked with an asterisk (*) must be completed

  Wat zijn persoonsgegevens?

  Persoonsgegevens in de zin van de BDSG zijn afzonderlijke gegevens over persoonlijke en zakelijke verhoudingen van een bepaalde of definieerbare natuurlijke persoon. Deze kunnen, afhankelijk van het soort overeenkomst, naast de naam, het adres, de geboortedatum, het beroep en de bankrelatie ook alle gevoelige bijzondere gegevens bevatten, zoals bijvoorbeeld de gezondheid, inkomensgegevens en financiële kredietwaardigheid. Al deze gegevens verkrijgen onder de BDSG bijzondere bescherming, die wij door technische en organisatorische maatregelen waarborgen.

  Verzamelen van persoonsgegevens

  Voor een bezoek aan onze website hebben wij in de meeste gevallen geen gegevens van u nodig. U kunt volledig anoniem blijven in de zin van de nieuwe BDSG.

  Wilt u echter contact met ons opnemen, dan verlaat u het openbare deel van onze website. Het gebruik hiervan is onderhevig aan een uitdrukkelijk vrijwillige instemmingsverklaring tot het verzamelen, gebruiken en verwerken van uw persoonsgegevens, voor zoverre dit het doel van uw contract- of vertrouwensrelatie dient.

  Verwerken van persoonsgegevens

  Het opslaan van uw persoonsgegevens volgt uitsluitend op bedrijfsinterne computers buiten het internet. Het lezen en verder verwerken van uw gegevens valt onder een streng intern reglement en gebeurt uitsluitend met het doel waarvoor u ons uw gegevens beschikbaar hebt gesteld. Er worden geen persoonsgegevens aan derden buiten de agentschap en de ondernemingen van de Buchen-groep verkocht, uitgewisseld of verhuurd. Het interne gebruik in het kader van een uitgebreide klantenservice gebeurt alleen als u in uw aanvraag hiervoor uw toestemming hebt verleend.

  Veiligheid van persoonsgegevens

  De persoonsgegevens, die u ons als deelnemer van de besloten gebruikersgroep met uw instemmingsverklaring met het verzamelen, verwerken en gebruik geeft, worden via het internet aan onze computers doorgegeven, opgeslagen en veilig bewaard. (Uitzondering: gegevensoverdracht per e-mail).

  Rechten op informatie en correctie van opgeslagen persoonsgegevens

  Volgens § 34 en § 6b BDSG hebt u het recht op kosteloze informatie over uw door ons opgeslagen gegevens en volgens § 35 BDSG het recht op verwijderen/blokkeren van niet toegestane of rectificatie van onjuiste gegevens. Neem in dergelijke gevallen onmiddellijk contact op met:

  REMONDIS SE & Co. KG
  Brunnenstr. 138
  44536 Lünen
  Germany
  T +49 2306 106-0

  Dit is gemakkelijk voor u – beantwoord de volgende veiligheidsvraag:
  Wat is de hoofdstad van Duitsland?


  REMONDIS SE & Co. KG
  Brunnenstraße 138
  44536 Lünen
  Germany
  T +49 2306 1060
  F +49 2306 106100
  Email

ImpressumInformatie over gegevensbeschermingWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Bedrijf

  Bij ons, een van de wereldwijd toonaangevende dienstverleners op het gebied van recycling, service en water met meer dan 30.000 medewerkers, draait alles om duurzaamheid. In meer dan 30 landen op vier continenten zorgen wij ervoor, dat het milieu en waardevolle hulpbronnen worden gespaard.
  Bedrijf


 • Kontakt

  REMONDIS SE & Co. KG
  Brunnenstraße 138
  44536 Lünen
  Germany
  T +49 2306 1060
  F +49 2306 106100
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG

Diese Seite verwendet aktuelle Techniken, die in dem von Ihnen verwendeten Browser unter Umständen nicht korrekt angezeigt werden können.
Bitte aktualisieren Sie Ihren Internet-Explorer oder weichen auf einen anderen Browser wie Chrome oder Firefox aus.
Schließen