Die REMONDIS-Welt der Nachhaltigkeit

REMONDIS' World of Sustainability

De REMONDIS-wereld van de duurzaamheid

Button für Menü
REMONDIS duurzaamheid

REMONDIS – wereldwijd actief in naam van de toekomst

 • Als een van de meest toonaangevende dienstverleners ter wereld op het gebied van recycling, service en water met meer dan 30.000 medewerkers draait alles bij ons om duurzaamheid. In meer dan 30 landen op 4 continenten dragen wij bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en de bescherming van het milieu. Het middelpunt van alle activiteiten is ons Duitse hoofdkantoor in Lünen. Hier ontwikkelen we dagelijks nieuwe ideeën en recyclingprocessen. Dankzij onze betrokkenheid stonden we al drie keer in de top 3 van de duurzaamste grote bedrijven in Duitsland.

  Meer over het bedrijf op remondis.nl

   

Duurzaamheid in PDF-formaat

Alles wat ons onderscheidt op het gebied van duurzaamheid en wat we doen om de wereldwijde uitdagingen aan te gaan, is ook beschikbaar als download en om uit te printen. In de vorm van onze Milieuverklaring

ImpressumInformatie over gegevensbeschermingWhistleblower Policy


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Bedrijf

  Bij ons, een van de wereldwijd toonaangevende dienstverleners op het gebied van recycling, service en water met meer dan 30.000 medewerkers, draait alles om duurzaamheid. In meer dan 30 landen op vier continenten zorgen wij ervoor, dat het milieu en waardevolle hulpbronnen worden gespaard.
  Bedrijf


 • Kontakt

  REMONDIS SE & Co. KG
  Brunnenstraße 138
  44536 Lünen
  Germany
  T +49 2306 1060
  F +49 2306 106100
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG

Diese Seite verwendet aktuelle Techniken, die in dem von Ihnen verwendeten Browser unter Umständen nicht korrekt angezeigt werden können.
Bitte aktualisieren Sie Ihren Internet-Explorer oder weichen auf einen anderen Browser wie Chrome oder Firefox aus.
Schließen